Motoros Protektorok

Spidi Back Warrior gerincvédő

A gyártó újabb fejlesztésű gerincvédője. Nagyon könnyű és vékony, mégis biztonságos a felhasznált anyagoknak és kivitelének köszönhetően. Külön férfi és női változata is kapható (eltérő a derékpánt alakja ). A jó szellőzésre külön figyelmet fordítottak, így nagy melegben is komfortosan viselhető. Férfiak számára négy, míg hölgyeknek 2 magasságméretben és ezeken belül többféle körméretben gyártják.
Szabvány: En 1621-2 B 2


Spidi Back Warrior Evo gerincvédő

A Spidi legújabb gerincvédője. Három rétegű. Jól szellőzik. Derékpántja magasságban állítható, így a testmagasságnak és alkatnak megfelelő legjobb pozícióba helyezhető. Állíthatóságának köszönhetően egy méretben gyártják.
Szabvány: En 1621-2 B 2


Spidi Defender Back&Chest gerinc-és mellkasvédő

Teljes hát és mellkas protektor, amely nagyfokú védelmet biztosít a felsőtest számára. A Back Warrior mellvértes változata. Ez teszi lehetővé a sokoldalú használhatóságot. A gyártó ezt a vértet ajánlja többféle öltözéke alá protektorként. Bőrruha vagy edzőruha alatt más sportokhoz is használható. Négy magasságméretben és ezeken belül különböző körméretekben kapható, így mindenki a legmegfelelőbbet választhatja ki magának.
Szabvány: En 1621-2 B 2 és PrEn 1621-3 C 1


Spidi Defender Armor protektor ing

Teljes felsőtest védelem. A legújabb fejlesztésű, Biomechanic protektorokkal. Ujjai lecipzározhatók, így gerinc-, mellkasvédőként is hordható. Nagyon könnyű és jól szellőzik, ezzel is biztosítva viselőjének a legnagyobb komfortot. Derékpántjával és az ujjain található hevederekkel állítható. Négy magasságméretben és ezen belül többféle körméretben kapható.
Szabvány: En 1621-2 B 2 és PrEn 1621-3 C 1


Spidi Warrior gerincvédő

A gyártó belső gerincprotektora. Egyes kabátjai tartalmazzák, mások kiegészíthetők vele. Két rétegű. Könnyű, mégis biztonságos. Jó szellőzést biztosít. Egy női és két férfi méretbe készül. A Spidi kabátokban külön zsebben és/vagy tépőzárral rögzíthető. Használata egyszerű, könnyebb mint a külön felvehető protektoroké.
Szabvány: En 1621-2 B1