Motoros bukósisakok

Acerbis Profile 2.0

Az Acerbis a tervezés során a biztonságot, a praktikumot és nem utolsó sorban a designt is szem előtt tartva alkotta meg egyik legnépszerűbb cross sisakját, a Profile 2.0-t. Ezek a bukók az ABS (akrilnitril butadién sztirol) műanyag héj ellenére csupán 1190 grammot nyomnak, viszont az európai szabványnak megfelelő biztonságot nyújtanak a fejsérülések ellen. A sisak elejét és hátulját is több szellőzővel látták el, amiknek köszönhetően az optimális légáramlás biztosított a sisakon belül. Az elődjéhez képest a Profile 2.0 sildje könnyebb és tetszés szerint állítható. Dupla D-gyűrűs csattal látták el, aminek felépítése rendkívül egyszerű, és gyakorlatilag elronthatatlanná teszi a zárat. Könnyen tisztán tartható, hiszen a sisak antibakteriális bélése kivehető és mosható.

Üzleteinkben és webáruházunkban nyolc különböző, formabontó design közül tudod kiválasztani a készlet erejéig a stílusodhoz és öltözékedhez legjobban illőt!


Lem Quick bukósisakok

2017-ben a LEM se maradhat ki az újdonságainkból, így szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a RUNNER utódját a QUICK-et. Az elődhöz képest jobb szellőzéssel, kényelmesebb belsővel és az idei évtől beépített napszemüveggel készülő modell kétféle színben és teljes méretválasztékban érhető el boltjainkban. Plexije UV szűrős és karcálló, belseje kivehető, mosható CoolMax bélés így tökéletes partner lehet legyen szó akár egy rövid tavaszi gurulásról vagy igazi meleg nyári motorozásról.