Acerbis

1973 Acerbis - Cross ruházat, bukósisak, csizma, kiegészítők és idomszettek

A versenyzés a szenvedélye és a lelke az Acerbis-nek. A gyár alapításától, 1973-tól termékeikkel segítik a hobbi és professzionális motorosokat, hogy egyre magasabb teljesítményt elérve élvezhessék tevékenységüket.
Szerződéses versenyzőktől és a versenyekről kapott visszajelzések alapján, fejlesztéseik mindig a felhasználókat érintő legfontosabb tulajdonságokra összpontosít. Az off-road versenyek jelentik számukra az igazi tesztelési lehetőséget, hiszen gyártmányaik itt a legrosszabb körülmények között bizonyíthatják kiváló minőségüket.
Az Acebis mindig nagy hangsúlyt fektetett sport rendezvények és versenyzők támogatására. A világ élvonalába tartozó sportolók sok bajnoki és világbajnoki címmel gazdagították a gyárat. A céget, amely az olaszországi Albino-ban található, a karizmatikus tulajdonos, Franco Acerbis irányítja. Termékeik között megtalálhatóak OEM és kiegészítő alkatrészek, felszerelések. Szörös együttműködést folytatnak a Scott USA-el. Jelenleg évi 4 millió műanyag elemet készítenek a világ több nagy motorgyártójának.
Termékeik, a világ 55 országában kaphatók.

Hivatalos weboldal: www.acerbis.it